Bewertung von nkostel im Detail
nkostel
Καλλιθέα, Griechenland97%
Η Υδρα είναι ένα πολύ όμορφο νησί στα ανατολικά της Πελοποννήσου.Μπορεί κανείς να φτάσει σχετικά γρήγορα απο τον Πειραιά με το ιπτάμενο δελφίνι.Είναι ένα νησί στο οποίο απαγορεύεται η κυκλοφορία των αυτοκινήτων (με ελάχιστες εξαιρέσεις).Ετσι το ποιό συνηθισμένο μεταφορικό μέσο (εκτός απο τα πόδια μας) είναι το γαιδουράκι.Θα βρεί κανείς αρκετά στο λιμάνι κατά την αποβίβαση του απο το καράβι, για μία βόλτα στην πόλη.Υπάρχουν πολλά και διαφόρων ειδών μαγαζιά όπου μπορεί κανείς να καθήσει για φαγητό για ποτό η και για νυχτερινή διασκέδαση,Το μόνο μειονέκτημα κατα τη γνώμη μου είναι οτι γενικά το νησί είναι λίγο ακριβό (κυρίως στο φαγητό) και οτι δυσκολεύται λιγάκι κανείς να βρεί καλό φαγητό.Αυτό βέβαια δυστύχως συμβαίνει και σε άλλα ελληνικά νησιά, ιδίως την τουριστική περίοδο.Για τους λάτρεις της πεζοπορείας υπάρχουν πολλά μονοπάτια στα δυστυχώς οχι και τόσο πράσινα βουνά του νησιού.Ακολουθόντας τα κανείς μπορεί να βρεί σημεία που πραγματικά η θέα έιναι πολύ όμορφη.Γενικά είναι ένας πολύ όμορφος προορισμός για μία ημερήσια εκδρομή η για ένα Σαββατοκύριακο.
Traditional Settlement of Hydra7