Bewertung von stella1 im Detail
stella1(55)
Αθήνα, Griechenland99%
Είχαμε κλείσει ένα τετραήμερο σε αυτό το ξενοδοχείο, έναν Ιούλιο, ζεστό, καυτό και πάνω απ' όλα... Αθηνοδιώχτη.
Στην παρέα υπήρχε διάσταση απόψεων. Οι μισοί θέλανε μοντέρνα πράγματα και οι άλλοι παραδοσικά, ρομαντικά και αγαπησιάρικα. Δεν φταίγαμε εμείς, αλλά το ίδιο το ξενοδοχείο. Όταν σου δίνουν το δικαίωμα επιλογής, εκεί γεννιώνται οι διασπάσεις.
Κλείσαμε ένα κι ένα, και ορκιστήκαμε να ανταλλάσσουμε επισκέψεις και ειλικρινή σχόλια για την κάθε επιλογή σουίτας.
Φτάσαμε με το καράβι, γιατί θέλαμε ακόμα μια φορά να δούμε την υπέροχη θέα, από τα βάθη της καλντέρας.
Είχαμε ειδοποιήσει για την ώρα άφιξης και μας περίμενε ένας όμορφος νεαρός, με ένα τεράστιο χαμόγελο και μια ευγένεια που σκλάβωνε. Οι γυναίκες της παρέας σκοτωθήκαμε πια θα καθίσει δίπλα του. Τελικά νικηθήκαμε κατά κράτος από τον σύζυγο της φίλης, λόγω προτεραιότητας στα... κιλά
Το ίδιο χαμόγελο βρήκαμε και στο ξενοδοχείο. Με ένα ποτήρι άσπρο κρασί ανά χείρας, που μας πρόσφεραν, βγήκαμε στην πισίνα, με τη θέα στο άπειρο και την δροσιά του Αιγαίου.
Η αστραφτερή θάλασσα συναγωνιζόταν αντάξια με τα κατακάθαρα νερά της πισίνας και αυτό μας εξέπληξε. Σπάνια βρίσκεις τέτοιο επίπεδο καθαριότητας σε κοινόχρηστα σημεία. Όλες τις μέρες που μείναμε εκεί δεν είδαμε ούτε μια φορά ένα σκουπιδάκι, ένα φυλλαράκι, ένα πετραδάκι, πουθενά. Λες και με κάποιον μαγικό τρόπο όλα απολυμαίνονταν....
Στις σουίτες, χάσαμε το νου μας. Με μια λέξη υπέροχες... Και εδώ όλα κατακάθαρα. Η πολυτέλεια σε όλο το συγκρότημα διαχέεται, υπάρχει, την νοιώθεις, αλλά δεν κραυγάζει, δεν κουράζει.
Αργά το βράδυ αναζήτησα την ηρεμία της πισίνας και την ομορφιά του ουρανού. Κάθισα σε μια ξαπλώστρα και ονειρεύτηκα... μέχρι που -ντροπή μου, το ομολογώ- με πήρε ο ύπνος. Ξύπνησα νοιώθοντας κάποιον να με σκεπάζει με μια κουβέρτα. "Κάνει ψύχρα το βράδυ" είπε ένας από τους ανθρώπους του ξενοδοχείου και με ρώτησε αν ήθελα κάτι άλλο.
Έχω γυρίσει σε χώρες πολλές. Έχω μείνει σε πεντάστερα και σε ονομαστά ξενοδοχεία. Τέτοια φροντίδα δεν είχα πουθενά. Και χαίρομαι που συνέβη στην πατρίδα μου.....
Galaxy Suites And Spa10
Bett-/ Matratze
Εμείς ήμασταν οι παραδοσιακοί και μείναμε σε ένα υπόσκαφο όλο τσαχπινιά και ομορφιά. Ο σύζυγός μου λάτρεψε το τζακούζι κι εγώ πήρα θέση στο χαμάμ. Οι απλόχερες παροχές μας άφησαν μια αίσθηση νταντέματος. Είχαμε τα πάντα. Εδώ ότι θέλαμε το βρήκαμε. Υπέροχα στρώματα, σεντόνια τριζάτα και πετσέτες χνουδωτές.
Τα χρώματα απαλά, όλα στις αποχρώσεις του λευκού, του ζαχαρί και του απαλού γκρίζου.
Οι φίλοι μας προτίμησαν τα μοντέρνα. Κι αυτό εξ ίσιου πανέμορφο μέρος. Όσο και να έψαξα δεν βρήκα ψεγάδι. Τελικός απολογισμός: ισοπαλία.
Hotelbar
Wellnessangebot
Το συγκρότημα έχει την ιδιαίτερη εκείνη αρχιτεκτονική του Αιγαίου και τις απαλές γραμμές της Σαντορίνης. Άσπρο και γαλάζιο. Πέτρα και ήλιος. Και ένα προσωπικό να βρίσκεται διακριτικά δίπλα μας, εξυπηρετώντας ότι κι αν ζητήσαμε.
Δοκιμάσαμε την πανδαισία του πρωινού. Όλα φρέσκα. Χυμοί, κρουασάν, ψωμάκια, πιτούλες και γλυκάκια ήταν ένα μέρος όσων προσφέρονταν.
Το σέρβις και πάλι άψογο.
Εδώ έφτιαχναν τα πιο καλά κοκτέιλς χωρίς αλκοόλ που έχω δοκιμάσει.
Landschaft/ Umgebung
Η Σαντορίνη είναι η γνωστή Σαντορίνη. Έχει τα πάντα και σε όλους τους τόνους. Όλες τις ώρες της μέρας και της νύχτας.
Το Μεροβίγλι κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τους επισκέπτες του να χαρούν αυτό το υπέροχο νησί. Παίρνεις το μονοπάτι και σε ένα τέταρτο είσαι στα Φηρά. Αν όμως κάνεις στάσεις για χάζεμα και φώτο, μπορεί να σε πάρει ακόμα και μια ολόκληρη ώρα. Αν θέλεις όμως να πάρεις και το λεωφορείο, παίρνεις το δρομάκι για τον κεντρικό δρόμο και φτάνεις στη στάση.