Bewertung von Milli im Detail
Milli(26)
Arvika, Schweden95%
En kväll så gick vi omkring i området där vi bodde för att leta efter en trevlig restaurang att äta kvällsmat på. Det var inte speciellt långt att gå ifrån hotellet som låg på Belgrave Road mellan Victoria och Pimlico och det var här vi fick syn på den mexikanska restaurangen och vi tyckte alla fyra att här måste vi äta. På utsidan står det Loco Mexican med stora bokstäver i orange och gul på ett trähus med flera palmer på utsidan. Vi gick in i restaurangen som inte var så jättestor men det fanns plats för iaf 40 personer. Vi möttes direkt i dörren av en servitris och hon visade oss vägen till bordet där vi kunde få sitta och där var det redan dukat med bestick, servetter och menyer som låg på bordet, skulle nästan kunna tro att vi bokat bord i förväg men så var det alltså inte.
Menyn var i storleken A3 så den var väldigt stor och det fanns väldigt mycket att välja på, på baksidan av menyn fanns det en drinkmeny med flera olika drinkar. Jag var inte så väldigt hungrig utan beställde en Classic Nachos där det var tortilla chips, tomatsalsa, ost, sour cream, guacamole och jalapenos för 3,75£ vilket är 45 kronor. I väntan på maten så satt vi och lyssnade på musiken i bakgrunden och en servitör kom och satte på oss mexikanska hattar, vi var de enda i hela restaurangen som hade dessa hattar på sig förutom den unga personalen som alla bar varsin hatt. Sen spelade de lite på en mexikansk gitarr och killarna som nog inte var mycket äldre än oss kom fram och prata med oss och när han fick reda på att vi var ifrån Sverige så berätta han alla ord som han kunde på svenska vilket var hej, lampa och hej då. Strax därefter kom maten och jag blev chockad över hur stor portionen var. Eftersom den var så billig så hade jag räknat med en liten portion så man bara hade något att knapra på, men här blev man proppmätt och det var dessutom väldigt gott. Efter maten så beställde vi drinkar och när vi druckit upp dessa så kom bartendern fram med en blå häftig drink och peka bortåt mot hörnet och sa att han som satt på bord nummer tio bjöd på den. Vi kolla åt det hållet han pekade på och det satt ingen ensam kille eller man där borta, där satt bara olika män med sina fruar och varför skulle någon av dom bjuda oss på en drink? Så vi antog att det nog var bartendern själv som bjöd på den. Killarna som jobbade där var väldigt mycket vid vårat bord och skämta, och lite halvfull och trött som man var så skratta vi kanske lite väl mycket så alla kollade på oss, pinsamt men kul. Vi hade väldigt roligt och det var extra kul med den uppmärksamheten som man fick och det kändes som om vi var i mexiko eftersom hela lokalen var målad med öken och kaktusar, sen att man satt med dom hattarna och lyssande på den musiken så hjälpte det till väldigt för att leva sig in i den atmosfären.
Jag rekomenderar verkligen denna restaurangen som är lite annorlunda mot andra vanliga restauranger och personalen var supertrevlig och det var bra service och atmosfären var helt på topp. Hur man hittar hit har jag ingen aning om då vi bara stötte på den efter vägen men det finns en karta på restaurangens hemsida så jag hänvisar er till att ta en titt där om ni känner för en mexikansk kväll i London.
Loco Mexicano10
Atmosphäre