Bewertung von Milli im Detail
Milli(26)
Arvika, Schweden90%
Vi var på vem hem till hotellet och när vi gick från tunnelbanestationen Pimlico så såg vi denna Indiska restaurang och blev plötsligt hungrig. Klockan var cirka 22-23 och vi frågade personalen när de stängde så att vi inte skulle behöva stressa och slänga i oss maten. Servitören svara något i stil med att det har öppet hela tiden eller så länge de har gäster. Så vi satte oss till bords och fick menyn. Även denna meny var väldigt lång med konstiga namn så att det var svårt att veta vad det var för rätt och vad den innehöll. Här besäller man riset för sig och då får man välja vad för ris man vill ha till exempel, gult, vitt, pilaffa och så vidare. Jag beställde gult ris med currysmak och kyckling. Restaurangen var ganska liten och lite sliten och skulle nog behöva en renovering, inne i matsalen fanns det ett långbord och 6 bord med stolar, det fanns också en bardisk och det var i princip det som fanns. Inredningen var väldigt mörk men mysigt. Vårat bord var precis vid dörröppningen till baren och köket och där stod en av servitörerna med armarna i kors och stirra på oss under halva tiden vi var där, jag tyckte det var väldigt irriterande! Men det var väldigt bra service och så fort någon av kompisarna hade druckit upp sin dricka så kom de och tog bort flaskan och frågade om vi ville ha något mer att dricka. Sen gick han och ställde sig i dörröppningen med armarna i kors ända tills det kom nya gäster som han var tvungen att ta hand om. Så fort någon av oss hade ätit upp så kom någon av servitörerna väldigt snabbt för att plocka bort tallriken. Sådan service är inte jag van vid som ändå har gått hotell och restaurang utan jag har lärt mig att allt ska plockas bort när alla vid ett bord är färdiga med att äta. Men i London var de väldigt snabba med att plocka undan så fort man lagt ner besticken på så gott som alla restauranger vi besökte.
Vi var väldigt trötta efter resan till London och allt springande på stan så vi skratta åt minsta lilla grej och hade väldigt kul, personalen måste ju fundera på vad vi druckit egentligen men är man så trött så behövs det ingen sprit utan man har minst lika kul ändå. Det var en bra restaurang med god mat och väldigt lätt att hitta dit men pågrund av han som stirra på oss halva kvällen så drar det ner betyget en del eftersom man blev lite halvstressad. Trodde först att de kanske ville att man skulle gå men det kom ju in fler och fler gäster då och då så det kan det ju inte bero på. Men de kompisar som satt med ryggen mitt emot ingången hade inga problem med att han stirra eftersom de inte såg det om de inte vände sig om. Så ett tips kan vara att sitta så man ser utöver gatan.
Var väldigt lätt att hitta hit då det låg precis bredvid vägen på vägen till hotellet som låg på Belgrave Road. Priset var ungefär som i Sverige, cirka 100kr för mat och dryck. Helt okey mat och bra service men det är inget måste att besöka denna restaurang, fick bara ett infall och var sugen att prova på indisk mat.
Top Curry Centre6
Atmosphäre