Bewertung von ANDEL im Detail
ANDEL(56)
София, Bulgarien99%
Слизайки от моста Tower Bridge няма начин да не се отбиете в следващата по важност забележителност.Красив дворец с китна морава и площад отпред,но както повечето английски старини доста подтискащо.Не напразно защото е изпълнявал и ролята на затвор.
Преди време свързах мнението си за Westminster Abbey с Вилхелм Завоевателя,трябва да го споменем и тука.Много монарси са свързани с Кулата на Лондон,но отново първи е той.
При толкова много важни места в Англия прочетох някъде,че Tower of London е най-посещаваното място.И не напразно,намира се лесно,буди голямо любопитство и може дори малко да си починеш тук наслаждавайки се на красивата гледка към река Темза.
Другото което,къде ще видиш на едно място дворец,затвор,старинни оръжия и съкровища на крале и кралици.
Тук са лежали в тъмница и осъждани на смърт много важни особи за световната история до наше време,имам напредвид като за последно там е изпълнявал присъди дори фанатика Хитлер.
Когато видите в живота черни врани,Ви става доста неприятно,подгответе се дано да ги видите,те са тук не напразно.
Снимайте се и походете малко с местните пазачи,които са доста атрактивни и компетентни.
Подгответе се ако имате късмет да видите едни от най-ценните диаманти и бижута в света.Възможно е някой експонати да не са там или да са затворени от съображения за сигурност.
В средновековният дворец може да видите обзавеждането и дори леглата на кралските особи.
Двореца е изпълнен с много кули,Бяла кула,Кулата на затвора и много други.
Накратко тук има много неща,които може да видите,преди да влезете прочетете по важните забележителности за да не пропуснете нещо.Ние го правим още преди да сме тръгнали,защото после ме яд,като не съм видял всичко.
Tower of London9
Architektur
Zustand
Historische Bedeutung
С метрото слизате на станция Хил.
Цените както почти навсякъде в Лондон са доста високи 17 лири на човек.